Количка: 0 продукта
протеини и хранителни добавки


Каталозипреоценени стоки
bodyfan протеиниЗа реклама


Рецепти

Rhodiola


Марка: Activlab    
Вкус: натурален


Rhodiola x 60 caps/Родиола - 60 капсули

 

хранителна добавка, предназначена за намаляване чувството на умора, противодейства на депресията и стреса, благоприятства правилната работа на сърцето, тонизира и увеличава физическата и умствена издръжливост

 

Опаковка: Буркан – 60 капсула

 

Начин на употреба: Една капсула на ден, един час преди тренировка или по всяко време на ден

 

Действие: Rhodiola е добавка, съдържаща стандартизиран екстракт от Rhodiola rosea. Rhodiola rosea е лечебно растение, което се среща главно в планинските райони на Сибир и в по-малка степен в Европа и Северна Америка. В медицината се използват коренът и коренището, които съдържат редица активни вещества, включително адаптогени. Това са вещества, които улесняват адаптацията на организма към неблагоприятни условия на околната среда. Фитохимичните изследвания на това растение разкриват наличието на шест групи съединения с потенциални адаптогенни и терапевтични ефекти. Фенилпропаноид, фенилетан производни, салидрозит, тирозол, флавоноиди (кемпферол, астрагалин, рицин, родионин, родиозин, родиолин, ацетилорходалгин), монотерпени (розидол, розиридин), тритерпени (даукостерол, б-ситостерол), фенолна киселина (галова киселина, хлорогенова киселина , хидроксицинатна киселина). Корените на Rhodiola rosea също съдържат съединения с потенциален поддържащ ефект: органични киселини (янтарна, лимонена, ябълчна, оксалова), етерични масла, фенилетил алкохол, канелен алдехид, цитрал, танини, захари (глюкоза, захароза), микроелементи (цинк, манган, мед, селен и други). Изследванията са показали редица адаптогенни и лечебни свойства. В допълнение към съществения антистресов ефект Rhodiola повишава устойчивостта на стрес. Той помага за поддържане на психичното здраве, като облекчава тревожността, увеличава устойчивостта на стрес и улеснява възстановяването след появата на стресови фактори. Той предпазва сърцето и регулира кръвното налягане. Rhodiola Rosea предпазва сърцето от стресови фактори, които могат да увредят този орган. Освен това той увеличава енергийните резерви на сърдечния мускул и активира μ-опиоидните рецептори в мускула, като по този начин го предпазва от аритмия. Rhodiola rosea също е много ефективен при лечение на депресия. Той е толкова ефективен, колкото конвенционалните антидепресанти. Това растение се препоръчва и в периоди на много интензивна умствена работа, защото влияе положително на процесите на запомняне и учене, което е доказано в научните изследвания. Родиола увеличава физическата работоспособност. Това се дължи главно на увеличаването на анаболните процеси и ефективното използване на клетъчните резерви. Както показват проучванията, това растение значително увеличава издръжливостта на тялото при хора, които са приемали 200 mg екстракт от Rhodiola rosea един час преди тренировка.

 

Състав: Екстракт от корен на Rhodiola rosea 3% розавини, обвивка (желатин, багрило - титанов диоксид), обемно вещество - малтодекстрин, средства против слепване: целулоза, магнезиеви соли на мастни киселини.

 

Активни съставки в една доза (1 капсула)

Родиола розеа екстракт

300 мг

вкл. розавин

9 мг

 

Съдържание за една доза: Rhodiola – 1 капсула

 

Съхранение:

Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за малки деца!

 

Най-добър до :

виж оригиналната опаковка      

                                                                         

Информация за потребителя :

Продуктът не е заместител на храните и пълноценното хранене.

Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Не е лекарствено средство!

Да не се използва от бременни и кърмещи жени!

Противопоказания: При алергии към някоя от съставките на продукта.

 

Фирма производител:

Activlab, Полша

 

Официален вносител за България:

“ФАВОРИТ СПОРТ БГ” ООД гр. ПловдивНяма налична видео презентация

За поръчка:


Количесто: 60 капсули
Стара цена: 25.00 лева

Нова цена: 19.50 лева


Спестявате 5.50 лева


с вкус  
Споделете този продукт с вашите приятели

Сподели във Twitter Сподели във Facebook Сподели във Google+ Сподели в Svejo.net


Други наши продукти